Lodge Retreat
This country renovation offers the owners a very different experience from their city lifestyle. Located in central victoria, the renovation explores the use of stone, timbers and glass to create an interior offering a bunkering from the extremes of this environment - coolness in these hot summers and warmth in these icy winters. The lines of the crazy paving to the floor are reflected in the radially sawn timbers of the vaulted ceiling. Lower side ceilings encircle the main space ensuring the scale is personal and secure. Spotted gum panelling and green paint colour link the interiors to the wooded environment beyond. A large central box seat is suspended out above the established garden to the rear providing a special pace to site and contemplate, read or chat.
Lodge Retreat
mark fergus

View on Houzz